Várpalotainfó, minden információ egy helyen a környéken

A Várpalotainfó egy információs hetilap és hírportál. Az offline és az online szolgáltatásaink tökéletesen kiegészítik egymást, így minden korcsoporthoz el tudunk jutni Veszprém –és Fejér megyében. Legyen szó álláskeresésről vagy munkaerő felvételről, szakember- és szolgáltatáskeresésről, vagy akár közérdekű információkról.

Miért éppen Várpalotainfó?

A cég története régre nyúlik vissza, egészen 1989-ig, ugyanis ekkor alapították a céget. Azóta is minden héten pénteken megjelenik az információs lapunk Várpalotán és a környező városokban és falvakban 15.600 példányban.

Hogyan kapcsolódik a Várpalotainfó az online szolgáltatásokhoz?

Ugyan mi nyomtatásban vagyunk jelen elsősorban, viszont jó pár évvel ezelőtt felmértük, hogy ez már valószínűleg később kevés lesz, ezért készíttetünk egy weboldalt az újság számára. Az elején néhány menüvel: bemutatkozás, kapcsolat, aktuális lapszám.

Később bővítettük egy hirdetés feladás menüponttal, hiszen sokkal kényelmesebb otthonról feladni a hirdetést, mint bemenni az irodába.

Milyen online szolgáltatások érhetőek el a Várpalotainfó oldalán?

A Covid minket is érintett, ezért újragondoltuk az eddigi rendszerünket és gőzerővel elkezdtük kidolgozni az online felületünket. Így születtek a következő szolgáltatásaink:

  1. Állásajánlatok: pár hónapja készült el ez az új online szolgáltatásunk. Bárki feladhatja álláshirdetését 1 hétre INGYENESEN, hosszabb időre már bizonyos díj ellenében. Itt 2 csomagból lehet választani, hiszen a munkaerő piaci helyzet gyorsan változik. Úgy építtettük fel a rendszert, hogy megkönnyítsük és gyorsítsuk a pozíciók meghirdetését, így csak pár kattintás és már aktív is a hirdetés, amelyet az átutaláson kívül már kártyával (Paypal) is lehet fizetni.
  2. Szolgáltatók: ez már 3 éve készen volt, de pár hónapja modernizáltuk és sokkal átláthatóbbá tettük. Lényege, hogy a régióban lévő (Veszprém és Fejér megye) szakembereknek és szolgáltatóknak biztosítsunk egy felületet, ahol nagyon korrekt áron hirdethetik magukat és tevékenységüket kategóriákra bontva. 

A régióban élő lakosok, ha keresnek egy bizonyos munkára szakembert, akkor az oldalunkon összegyűjtve, kategorizálva könnyebben válogathatnak és találhatnak. 

  1. Banner hirdetés: lehetősége van a cégeknek a Főoldalon banner jellegű hirdetés megjelentetésére. /A Google statisztika alapján oldalunk látogatóinak száma hónapról hónapra növekszik./
  2. PR cikk írás és megjelentetés: cégünk vállalja PR cikk megírását és megjelentetését BLOG menüpontunkban és a közösségi médiában.
  3. Ételek: ez a menü még gyerekcipőben jár, de a mottónkhoz híven „Minden egy helyen a környéken” ezzel az online felülettel is az a célunk hogy aki házhoz szeretné rendelni az ételt, az 1 helyen megtalálja az összes ételkiszállítással foglakozó vendéglátó egységet és ne kelljen több helyen keresgetnie. 

Várpalota nagyon szerencsés helyzetben van, hiszen 2 megyeszékhely Veszprém és Székesfehérvár között fekszik pontban félúton. Éppen ezért a Várpalotainfó online szolgáltatásai nem csak a helyi lakosoknak, hanem mindkét megyében élők számára is nagyon relevánsak és fontosak lehetnek.

Itt találsz meg minket: www.varpalotainfo.hu

Bővebb információ telefonon: 06-70-313-5737