Online KRESZ teszt 2023 – Ingyenes kresz tesztek gyűjtőhelye

 

Legtöbb vizsgázót nem tudásanyag hiánya vagy a nem elégséges készülés tartja vissza a KRESZ vizsga sikeres letételétől, hanem a kevés gyakorlás és a vizsgázás körülményeinek szokatlansága. Készülj a KRESZ vizsgára, tedd próbára tudásod ingyenes online kresz tesztek segítségével. Az alábbi cikkben hasznos online KRESZ teszt 2023 -as gyűjteményt találsz. A gyűjteményben vannak olyan online kresz tesztek, melyeket ingyenesen használhatsz regisztráció nélkül, de több olyan teszt is van, amely ingyenes ugyan, de regisztrációhoz kötött. Vannak olyan fizetős online tananyagok és kresz tesztek is, melyeknek egy része vagy a demo verziója gyakorlásképp ingyenesen használható.

 

kreszteszt.net

A kreszteszt.net az elméleti kresz vizsgára készülők számára nyújt online gyakorlási lehetőséget mindenféle jogosítvány típusra. Szintén alkalmas az évek során megkopott kresz tudás felfrissítésére jogsi után újrakezdő vezetőknek.  A rendszer két részből áll: Gyakorló feladatsorok valamint maguk a vizsga tesztkérdések (vizsgaszimuláció). A gyakorlás során témakörök szerint rendezve ismerheted és válaszolhatod meg a kérdéseket. A beállítások módosításával testre szabhatod a megkérdezés menetét, hogy a tanulás minél hatékonyabb legyen.

A vizsga teszt (vizsgaszimuláció) során egy generált kérdéssor megválaszolásával képet kaphatsz aktuális tudásszintedről. A kérdéssor összeállítása során alkalmazott kérdésvételezési eljárás, és a kitöltés menete a hatósági vizsgáéhoz hasonló.

 

kresztanulasotthon.hu

A kresztanulasotthon.hu weboldalon több ingyenes tananyag és teszt is található. A fizetős tananyagok első fejezetei is elérhetők kipróbálásra demó verzióban, akár regisztráció nélkül. Minden tananyaghoz és teszthez fel van tüntetve annak díjszabása. A Tananyagok esetében vannak amelyek elérhetők a weboldalon keresztül, és vannak amelyek egy keretprogram letöltésével és annak futtatásával használhatók csak. Ezek a keretprogramok csak Windows alapú számítógépen használhatók! A Tesztek online a weboldalon keresztül érhetők el, és ezek bármilyen platformon és eszközön használhatók, de érdemes legalább 7 coll képátmérőjű kijelzővel használni őket.

A fizetős tananyagok és tesztek elérésére a weboldalon kétféle lehetőség van, vagy autósiskolán keresztül, vagy önálló előfizetéssel (előre utalással, használható 365 napig) A tananyagon belül az egyes fejezetek végén beépített teszt található, aminek legalább 85%-os kitöltésével érhető el az azt követő fejezet. A vizsga jellegű teszt gyakorlásához valamennyi korábbi teszt megfelelő kitöltése szükséges.

A KRESZ vizsgára felkészüléshez az online kresz Teszteket kell használni. Az eredmények visszanézhetőek. Beállítható továbbá az is, hogy a helyes válasz csak a kérdéssor legvégén vagy minden kérdés után megjelenjen, valamint hogy legyen-e időmérés a kérdéseknél vagy sem. Egy kérdéssor 55 kérdésből áll, aminek a végén megjelenik az eredmény. Ekkor a jó és a rossz válaszok is visszatekinthetők.

digikresz.hu

A digikresz.hu oldal ingyenes lehetőséget biztosít a teljes kresz vizsgaanyag megismerésére, gyakorlására regisztráció után. Az itt található kérdésbank (több mint 3000 kérdéssel) szakmailag megegyezik a KRESZ vizsga kérdéseivel, de formailag (pl. kérdésfeltevés, ábrák) eltérhetnek a vizsga anyagától. Négy különböző nehézségű tesztet állíthatsz össze magadnak, attól függően hol tartasz a tudás elsajátításában. Minden teszt után megnézheted, hogy hol hibáztál, mi lett volna a helyes válasz, s magyarázatot is kapsz hozzá. korábbi tesztjeidet is visszanézheted.

kreszteszt.hu

Regisztráció után tesztelheted KRESZ tudásod ingyen a kreszteszt.hu -n. A kresz tesztek hivatalos, könyvől átvett kérdéseket tartalmaznak válaszokkal.
Helytelen válasz esetén magyarázattal, hogy megértsd a helyes választ. Gyakorolhatod tudásodat élesben is a kresz vizsga kérdésekkel. Hivatalos felépítésnek megfelelő, időkorláttal tesztelheted tudásodat a kresz vizsgán, azonnali eredményekkel!

 

edukresz.hu

Az eduKRESZ.hu oldalon hatóságilag akkreditált e-learning tananyagokat érhetők el, melynek demo verzói ingyenesen használhatóak. Szintén két részből áll az elérhető online KRESZ anyag: elarning tananyag és a vizsgakérdések valamennyi jogosítvány típusra külön. A tananyagok nevére kattintva ízelítőként megtekintheted azok egy-egy részletét (demó változatát).

kresz vizsga teszt online

Autósiskolák ingyenes online kresz tesztjei

Több autósiskola weboldalán találhatsz ingyenesen kitölthető online kresz tesztet. Ezekkel általában regisztrációt követően tesztelheted a tudásodat. A teljesség igénye nélkül felsoroltunk itt néhány ilyen honlapot:

https://kreszteszt.gyorsjogositvany.hu/vizsga/ew4c6qo89t6tixai5swn

http://www.atigkt.hu/hasznos_infok/kresz_tesztek

https://dodgemjogsi.hu/kresz-teszt

https://autovolan.ro/hu/kresz-teszt

 

Kvíz jellegű Online KRESZ tesztek

A kvíz jellegű online kresz tesztek ingyenesek és játékos formában inkább csak tájékoztatást nyújtanak a kvíz megoldás után arról, hogy mennyire vagy képben a közlekedési szabályokkal.

 

eduline.hu

Az eduline.hu oldal ingyenes kresz teszt gyűjteménye segítségével játékos formában mérheted fel, hogy mennyire tudod a KRESZ-t,  a közlekedési szabályokat.

kvizvilag.hu

Az kvizvilag.hu oldalon kvíz segítségével tesztelheted a kresz tudásodat, felkészültségedet. A kvíz ingyenes.

 

Fizetős online KRESZ teszt applikációk

És végezetül ajánlunk 2 applikációt is, melyek nem drágák, de kiválóan alkalmasak KRESZ gyakorlására:

 

Google Play Kresz teszt

A Google play KRESZT teszt applikációnkban megtalálható az összes 2021-ben joghatályos útjelző tábla, így nem kell aggóndod, hogy a tudásanyag, amiből készülsz eléggé friss vagy sem. Mobilodról is bárhol és bármikor hozzáférhetsz az online KRESZ  tesztekhez. Időkorlátos, visszaszámlálóval ellátott felületen szoktathatod magad az igazi vizsga körülményekhez, így nem ér meglepetés. A kitöltött kresz tesztek automatikusan elmentésre kerülnek, így később is bármikor visszanézheted őket és láthatod, mennyit fejlődtél és azt is,  mely területeken lesz még szükséged kicsit több gyakorlásra.

 

Apple „KreszTeszt” alkalmazás Iphone-hoz

A Kresz Teszt online kresz teszt alkalmazást díjmentesen használhatod gyalogos és kerékpáros KRESZ tesztek kitöltésére. Ingyenesen kipróbálhatod A és B jogsira, 24 órás intervallumon belül, majd a 24. óra lejáratát követően ha a teszt szimpatikus, díj ellenében használhatod tovább. Egy hetes, egy hónapos és három hónapos használati lehetőséget biztosít az app, amely a lejáratot követően meghosszabbítható.

Az appban választhatsz „Gyakorló teszt” és „Vizsga teszt” között. Gyakorló teszt esetén nincs időkorlát és a válaszadást követően azonnal látható a helyes válasz. A vizsga teszt esetén 60 másodperc áll rendelkezésre minden kérdéshez, majd a válaszadást követően azonnal megjelenik a következő kérdés. Az utolsó kérdés válaszadása után megtekinthető valamennyi kérdés válasza.
Az app több mint 3000 kérdést tartalmaz, köztük mozgóképes kérdéseket is. A teszteredmények automatikusan eltárolódnak és visszanézhetők. Valamennyi kérdés helytálló a jogszabállyal és a valós vizsga kérdésbank tartalmával megegyező.
 

 

További hasznos weboldalak felkészüléshez, autózáshoz

A Kreszabc.hu oldalon – rengeteg más autós és jogsi téma mellett pontos és folyamatosan frissülő szabályleírást találsz minden fontosabb kresz tábláról: STOP tábla, elsőbbségadás kötelező, behajtani tilos, vagy megállni tilos táblákat.

A Mrkresz.hu oldalán szintén találsz hasznos információkat kresz táblákról, közlekedésről, sőt itt – mivel ez egy alkalamzáshoz köthető weboldal – rögtön ki is próbálhatod a tudásodat.