E-learning KRESZ tanfolyam – rugalmas és biztonságos megoldás!

 

Óriási szerencsénk van, hogy a Covid-19 járvány egy olyan korban rontott ránk, amikor a technológia már lehetővé tette az online kommunikációt. Inkább ne képzeljük el, mi lett volna, ha mindez 20 éve történik velünk… Eddig úgy voltunk vele, hogy az online elérhető információ, a zene, különböző applikációk, vagy akár egy online excel tanfolyam csupán megkönnyíti az életünket. Mára viszont elmondhatjuk, hogy a praktikum és a kényelmem mellett ezek a dolgok még többet adnak: megteremtik a biztonságos távolságtartás luxusát. Természetesen csakúgy mint például a bárhol használható online appoknak, az online tanulásnak is, így az e learning KRESZ tanfolyamnak rengeteg előnye van.

 

Az E-learning KRESZ tanfolyam előnyei

 

Rugalmas időbeosztást enged, bárhol és bármikor végezhető, akár vidékről, akár külföldről végezheted.
• Látványos, könnyebb vizuális tanulást eredményez – az emberek többsége vizuális,
Időt spórol, mert nem kell érte utazni folyamatos, azonnali visszacsatolást ad, ismételhető
Biztonságos

 

Hogyan működik az E-learning KRESZ tanfolyam?

 

Az e-learning kresz oktatás keretrendszere az e-Titán, a tanulók egyedi azonosító kóddal léphetnek be. A rendszer nyomon követi és tárolja a anyagban történő haladást és az elvégzett tesztek eredményeit. Az online KRESZ tanfolyam anyaga moduláris felépítésű. Minden modul végén próba KRESZ tesztet kell írni. Következő modulra akkor mehetsz tovább, ha az adott fejezet minden oldala zöld pipával lett elfogadva és a teszt sikeres.
Az utolsó modul után van egy próbateszt, ami egy teljes próba KRESZ vizsga. A teljes KRESZ tanfolyamot akkor végezted el, ha az összes fejezetet és az e-learning kresz teszteket is sikerrel zártad, teljesítetted a minimálisan elvárható százalék szintet. Folyamatos, teljes és objektív visszacsatolást kaphatsz tudásszintedről.
Az E-learnig kresz tanfolyam gyorsabban elvégezhető, mint a tantermi képzés, az anyag akár 10-12 óra alatt feldolgozható. Természetesen a tanfolyam lezárása után az elméleti vizsgáig még gyakorolhatsz a rendszerben az adott hozzáférési időkereten belül, mely 180 nap vagy 75 óra.
Az E-learning kresz tananyaga nem csupán szöveges tartalomból és szöveges KRESZ tesztekből épül fel. Nagyon hasznos részeit képzik az interaktív animációk, videók és 3D-s képek, szituációs gyakorlatok.
Az e-learning tananyag gyorsabban tudja követni a KRESZ változásait.

 

Tények az E-learing KRESZ tanfolyamról

 

Elérhető az AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D1, D jogosítványhoz
• Minden hatósági vizsgakérdést tartalmaz
• Egyéni ritmusban haladhatsz szabályozott keretek között
• Rendszeresen ellenőrizheted a tudásod
• 180 nap / 75 óra hozzáférés
• Bárhonnan, bármikor, külföldről is elérhető, rugalmas időbeosztást biztosít
• Tantermi oktatással összevetve rövidebb időtartamú

 

Hol végezhetsz E-learing KRESZ tanfolyamot?

 

A Zebra Autósiskola Budapest és vonzáskörzetében működik több mint 25 év tapasztalattal. Tanfolyamaink minden nap indulnak. Jelentkezni online is lehetséges!

Nézd meg a Zebra Autósiskola honlapját!

Az online kresz tanfolyam (e-learning KRESZ) árak a Zebra autósiskolánál 2021 -ben:

 

A Zebra Autósiskola Budapest és vonzáskörzetében működik több mint 25 év tapasztalattal. Tanfolyamaink minden nap indulnak. Jelentkezni online is lehetséges!