Online konzultáció – lelki segítségnyújtás

Bárhonnan elérhető egyéni ülések

 

Az internet életünk számos területén nélkülözhetetlenné vált és annak ellenére, hogy megvannak a maga korlátai és árnyoldalai, lehetővé teszi a kapcsolat teremtést olyan helyzetekben is, amelyekben eddig lehetetlen volt. Az online konzultáció megoldást jelent olyan esetekben, amikor a személyes találkozó nem megoldható. Ilyen lehet például:

Munkavállalás és élet külföldön, ahol nincs magyarul beszélő önismereti szakember

Élet vidéken, amikor nem megoldható a heti – kétheti felutazás Budapestre az ülések miatt

Időhiány, amikor valaki Budapesten él, de túl sok időt vesz igénybe az odajutás és hazajutás az ülésekről.

 

Milyen konkrét témákkal lehet például dolgozni az online konzultáció keretében?

 

 

Hogyan és hol kaphatok online konzultációs segítséget?

 

Balázs Tünde – lelkidolgaink.hu

 

Balázs Tünde – személyiségfejlesztő önismereti mentor

Segítő beszélgetésekben, pár- és családterápiában valamint rendszerszemléletű egyéni családállításokban kíséri klienseit saját belső útjukon önmaguk megismerésében személyiségük fejlődésében.

családállítás online, egyéni konzultáció online, online pártanácsadás: lelkidolgaink.hu

 

Integratív Terápiás Tér – integrativterapiaster.hu

 

Integratív Terápiás Tér – Egyénekkel, párokkal és családokkal folytatott szakmai munkánkat kiképző pszichoterapeuták szupervíziója mellett végezzük. A segítségnyújtás személyesen, csoportban vagy online történik.

Az ITT ötvözi az elméleti hátteret és a gyakorlati módszertanokat az ember komplex, színes belső valóságának feltárásáért. Céljuk a személyre szabott, felkészült segítségnyújtás. Személyes és online konzultáció keretében egyaránt.

kognitív viselkedésterápia online, egyéni konzultáció online, online párkonzultáció, mediáció online, tanácsadás szülőknek online: integrativterapiaster.hu

 

Sárvári Györgyi – sarvarigyorgyi.com

 

Sárvári Györgyi – Tanácsadó pszichológus

Reagálva a jelen helyzet kihívására, örömmel találkozik a kliensekkel online felületen is. A szó, a figyelem, a kapcsolódás, a beszélgetés online csatornán is erős és gyógyító.

Sárvári Györgyi pszichológus magánpraxis

 

Focus Terápiás Műhely – terapiasmuhely.hu

 

Focus Terápiás Műhely – Várunk szeretettel műhelyünkben amennyiben úgy érzed, szeretnél a nehézségeiden változtatni, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb életre vágysz. A segítségnyújtás személyesen, csoportban vagy online történik.

Szakembereink többféle coaching, tanácsadói, tréneri és pszichológiai módszerben képzettek, segítenek megtalálni a helyes irányt.

Egyéni konzultáció, párkapcsolat tanácsadás, Mediáció, Gyermek coaching, csoportos foglalkozások.

Torma Joel