Ezért éri meg logózott termékeket választani

Mindenki arra vágyik, hogy egyedivé tegyék a mindennapokban használt céges termékeket. Sokan logózott apróságokat adnak a vásárlók, ügyfelek, vagy éppen partnerek számára, hiszen ezzel köszönik meg a vásárlást vagy együttműködést. Nagyon nem mindegy azonban, hogyan és milyen formában szerezzük be ezeket a kiegészítőket.

Ebben a cikkben arról számolunk be, hogy kinek és miért érdemes logózott boros eszközöket vásárolnia.

Hol használhatjuk fel a logózott termékeket?

Tulajdonképpen bárhol, hiszen gondoljunk bele, hogy hány ilyen céges apróság hever otthon. A Vacu Vin logózott termékei esetében a folyamat során tamponnyomást vagy gravírozást használnak. A termékek csomagolással együtt érkeznek, nem szükséges azokat kibontani vagy visszacsomagolni sem. A megrendelt logózott boros, sörös, vagy éppen koktélos eszközöket a szállításkor elkészítve és becsomagolva kaphatjuk kézhez.

Jó hír a nagyobb cégek számára, hogy amennyiben valamiből minimum 250 darabra van szükség, akkor a megrendelés esetén egyedi lógózásról vagy gravírozásról is szó lehet. Ebben az esetben egyedi csomagolásról is szó lehet, így érdemes ezekben gondolkodni, ha partneri ajándékról vagy cégnél használt kiegészítőről van szó.

A logózott termékek tökéletes megoldások az év végi céges ajándék gyanánt, de választhatjuk továbbá konferencia meglepetéscsomagba, esetleg belső céges felhasználásra. Adhatjuk dolgozói ajándékba, de márkaépítés és márkakapcsolás esetében sem rossz döntés. Egy termékre 1-5 színű logó kerülhet, a látványtervet pedig minden esetben a kapott minta szerint egyedileg készítik el.

Miért éri meg ezeket használni?

A gravírozott céges eszközök használatának több előnye van, mint azt gondolnánk. Az egyik, hogy ezek a kiegészítők segítenek megerősíteni, esetleg növelni a márka értékét. Amikor a dolgozók vagy a vásárlók rendszeresen találkoznak a céges figurával, szlogennel, esetleg logóval, akkor azonnal felismerik azt, emlékezteti őket a vállalatra, ezáltal növelik az ismertséget.

A logózott boros eszközök professzionális megjelenést kölcsönöznek a cég számára, ezáltal sokkal elkötelezettebbnek mutatnak bennünket, segítik a bizalom építését, valamint növelik a hitelességet. Mindegy, hogy egy dekantáló kancsóról, egy dugóhúzóról van szó, amit egy vendéglátó egységben a barista használ, esetleg egyéb konyhai eszközről, ezek mindig szem előtt lesznek.

Aki tehát mindenáron növelné a márka ismertségét, ajándékkal lepné meg az ügyfeleket, vásárlókat, esetleg a partnereket, akkor a branding megoldások mindig jó választásnak bizonyulhatnak. Csak úgy megemlítjük, hogy mind a sörös, mind a koktélos, mind a boros kiegészítők kapcsán szóba jöhet a logózás. A folyamat mennyiségtől függően 4-6 hét alatt zajlik le, ezt követően pedig azonnal kézhez kaphatjuk a választott darabokat.