Online jogsi, avagy vezetés gyakorlás online?

 

Létezik online jogsi? Valójában természetesen nem… Vezetni bármennyire is szuper lenne akár szimulátor, akár online vezetési program segítségével, ma még senki nem tud megtanulni vezetni és nem is vizsgázhat le. Viszont a jogsi alapját, a KRESZ tudást simán elsajátíthatjuk online. A vezetés gyakorlás online tehát inkább az elméleti tanulásnál nagy segítség. Az online KRESZ, online műszaki ismeretek e-learning formájában bárki számára elsajátíthatók.

 

Vezetés gyakorlás online a gyakorlatban

 

A vezetés gyakorlás online arra jó, hogy a gyakrabban előforduló közlekedési helyzeteket könnyen felismerd és gyorsabban hozhasd meg a jó döntést az adott szituációban. Ezt a megszerzett tudást a gyakorló vezetés során az autósiskolás gyakorlati órák alatt, illetve később a minden napi vezetés közben automatikusan ülteted át saját vezetési rutinodba. Igazából a valódi forgalomban történő vezetés során tapasztalhatod meg az egyes közlekedési szituációkat, illetve a gépkocsi kezelését az adott szituációban. Ez szükséges ugyanis a magabiztos autóvezetéshez.

Szimulátorok segítségével is kipróbálhatod a gyakorló vezetést online, akár otthon a gép előtt ülve, de sajnos ez nem helyettesítheti a valódi forgalomban történő vezetés gyakorlást.

Összefoglalva tehát a vezetés gyakorlása online az elméleti tanulásnál nagyon praktikus, de nem helyettesítheti a gyakorlati vezetés oktatást sem a jogsi előtt, sem a jogsi után. Az autósiskolák tanfolyamai illetve ha már jogsi után vagy akkor az újrakezdő vezetés tanfolyamok segítenek a vezetés technikájának elsajátításában, elmélyítésében.

 

Online jogsi = online KRESZ tanfolyam

 

Az online kresz oktatás keretrendszere az e-Titán, a rendszer nyomon követi és tárolja a anyagban történő haladást és az elvégzett tesztek eredményeit. Az online KRESZ tananyag moduláris felépítésű. A modulok végén próba KRESZ tesztet kell írni. Következő modulra akkor mehetsz tovább, ha az adott fejezet tesztje sikeres.

A tananyag végén van egy teljes próba KRESZ vizsga. A teljes KRESZ tanfolyamot akkor végezted el, ha az összes fejezetet és az e-learning kresz teszteket is sikerrel zártad, teljesítetted a minimálisan elvárt szintet.

Ha végeztél a tananyaggal, az elméleti vizsgáig még gyakorolhatsz a rendszerben az adott hozzáférési időkereten belül (ez max 180 nap vagy 75 óra.)

 

Tények az online jogsiról

 

Az online KRESZ tananyaga

– a következő jogsi típusokhoz érhető el: AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D1, D

– minden lehető hatósági vizsgakérdést tartalmaz

– segítségével rendszeresen ellenőrizheted a tudásod

– 180 nap / 75 óra hozzáférést biztosít

 

Online jogsi előnyei a tantermi KRESZ-hez viszonyítva

 

Rugalmas időbeosztást tesz lehetővé, bármikor és bárhonnan végezhető, ezzel rengeteg időt megspórol, egyéni tempóban végezhető

– Látványos, könnyebb vizuális tanulást eredményez

– Folyamatos, teljes és objektív visszacsatolást kaphatsz tudásszintedről

– Egészségügyi szempontból biztonságos

– Tantermi oktatással összevetve rövidebb időtartamú

 

Az online szolgáltatások természetesen nem minden esetben és nem mindenki számára helyettesíthetik a személyes találkozást. A lehetőség azonban mindenki számára elérhető. Nem is kell messzire mennünk érte, elég néhány kattintás a számítógépünkön, a mobilunkon.​

 

 

Hol végezhetsz online KRESZ tanfolyamot?

 

A Zebra Autósiskola Budapest és vonzáskörzetében működik több mint 25 év tapasztalattal. Tanfolyamaink minden nap indulnak. Jelentkezni online is lehetséges!

Nézd meg a Zebra Autósiskola honlapját!

Online jogsit szeretnél? Olvasd el ezt is: