Oldal kiválasztása

Online jogsi – létezik jogosítvány online?

 

A korábbi trendeket, miszerint egyre több személyes jellegű szolgáltatás online is elérhető legyen – a Covid 19 járvány még inkább felerősítette.  A pandémia időszaka alatt kiderült, hogy bár nem gondoltuk volna amíg ki nem próbáltuk, sok szolgáltatás kiválóan működik az online térben is. Ilyenek többek között az online tanfolyamok. De akár még a jogosítványt is megszerezhetjük online?  Létezik online jogsi? Valójában természetesen nem… Vezetni bármennyire is szuper lenne akár szimulátor, akár online vezetési program segítségével, ma még senki nem tud megtanulni vezetni és nem vizsgázhat le. Viszont a jogsi alapját vagy első lépését – a KRESZ tudást – simán elsajátíthatjuk online.

 

Online jogsi = online KRESZ tanfolyam

 

Az online kresz oktatás keretrendszere az e-Titán, a rendszer nyomon követi és tárolja a anyagban történő haladást és az elvégzett tesztek eredményeit. Az online KRESZ tananyag moduláris felépítésű. A modulok végén próba KRESZ tesztet kell írni. Következő modulra akkor mehetsz tovább, ha az adott fejezet tesztje sikeres.

A tananyag végén van egy teljes próba KRESZ vizsga. A teljes KRESZ tanfolyamot akkor végezted el, ha az összes fejezetet és az e-learning kresz teszteket is sikerrel zártad, teljesítetted a minimálisan elvárt szintet.

Ha végeztél a tananyaggal, az elméleti vizsgáig még gyakorolhatsz a rendszerben az adott hozzáférési időkereten belül (ez max 180 nap vagy 75 óra.)

 

Tények az online jogsiról

 

Az online KRESZ tananyaga

– a következő jogsi típusokhoz érhető el: AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D1, D

– minden lehető hatósági vizsgakérdést tartalmaz

– segítségével rendszeresen ellenőrizheted a tudásod

– 180 nap / 75 óra hozzáférést biztosít

 

Online jogsi előnyei a tantermi KRESZ-hez viszonyítva

 

Rugalmas időbeosztást tesz lehetővé, bármikor és bárhonnan végezhető, ezzel rengeteg időt megspórol, egyéni tempóban végezhető

– Látványos, könnyebb vizuális tanulást eredményez

– Folyamatos, teljes és objektív visszacsatolást kaphatsz tudásszintedről

– Egészségügyi szempontból biztonságos

– Tantermi oktatással összevetve rövidebb időtartamú

 

Az online szolgáltatások természetesen nem minden esetben és nem mindenki számára helyettesíthetik a személyes találkozást. A lehetőség azonban mindenki számára elérhető. Nem is kell messzire mennünk érte, elég néhány kattintás a számítógépünkön, a mobilunkon.​

 

 

Hol végezhetsz online KRESZ tanfolyamot?

 

A Zebra Autósiskola Budapest és vonzáskörzetében működik több mint 25 év tapasztalattal. Tanfolyamaink minden nap indulnak. Jelentkezni online is lehetséges!

Nézd meg a Zebra Autósiskola honlapját!

Online jogsit szeretnél? Olvasd el ezt is: