Office 365 LETÖLTÉS INGYEN: minden diáknak és tanárnak

 

Most minden tanuló/hallgató és tanár ingyenesen töltheti le az Office 365 ProPlus programcsomagot (tartalmazza többek között a Word, az Excel, a PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams app). A program keretében az Office 365 ProPlus programcsomag 5 számítógépre és mobil eszközre is telepíthető. Az Office 365 letöltés ingyen a Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően válik elérhetővé.

 

MS Office 365 letöltés ingyen diákoknak:

Minden diáknak, aki magyar általános- közép vagy felsőoktatásban tanul, a Microsoft és a Magyar Állam ingyenesen biztosítja az MS Office használatát. A regisztrációhoz csak a gyerek oktatási azonosítójára van szükség, ami a diákigazolványon lévő 7-es számmal kezdődő azonosító.

 

Itt lehet regisztrálni: https://o365.oh.gov.hu/

 

A fenti oldalon lehet tehát regisztrálni az MS Office 365 ingyenes letöltéséhez. A regisztrációt végezheti a szülő / törvényes gondviselő (16 év alatt ajánlott!), vagy pedig a gyermek is:

 

Amennyiben a szülő végzi a regisztrációt, az alábbi adatok szükségesek:

„Szülő, gyám vagyok és gyermekem nevében szeretnék regisztrálni” pontot bejelölni. A gyermekre vonatkozó adatokat kitölteni az alábbiak szerint:

 

Amennyiben a gyermek regisztrál, az alábbi adatok szükségesek:

Ne felejtsd el elfogadni az adatvédelmi tájékoztatót

 

Ingyenes MS Office letöltés tanároknak, iskoláknak:

Az Office 365 beszerzése iskoláknak ingyen (nem próbaverzió): A tanulók és a tanárok jogosultak az Office 365 Oktatási verzióra, mely tartalmazza a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote, valamint a Microsoft Teams appot is, illetve további tantermi eszközöket is nyújt.

Használatbavételéhez mindössze meg kell adnia egy érvényes iskolai e-mail-címet.

 

Itt lehet regisztrálni: https://o365.oh.gov.hu/

 

Az Office 365 alkalmazásait a megadott e-mail címre elküldött belépési adatokkal bejelentkezve itt lehet letölteni.

 

Iskolai /tanári regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek:

Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója és tanára, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.

Hivatalosan ez az Office verzió üzleti célra nem használható.

 

Mi az Office 365 ProPlus?

 

Az Office 365 ProPlus a MS új Office szolgáltatáscsomagja. A programcsomag az alábbi szoftverek legújabb verzióját tartalmazza:

Word letöltés ingyen
Excell letöltés ingyen
PowerPoint letöltés ingyen
Outlook letöltés ingyen
OneDrive letöltés ingyen
OneNot letöltés ingyen
Publisher letöltés ingyen
Skype Vállalati verzió letöltés ingyen
Access letöltés ingyen

 

Milyen eszközökön és hány eszközön használhatom az MS Office plus-t egy regisztrációval?

Az Office nyújtotta előnyöket akár több PC-n, Mac gépen, Windows-táblagépen, iPad®- és Android™-táblagépen, valamint a legtöbb mobileszközön kihasználhatja. Az Office felhasználónként 5 PC-re vagy Mac gépre, valamint 5 táblagépre (Windows, iPad vagy Android) és 5 telefonra telepíthető.

Bővebb információ a programcsomagról:
Office 365 ProPlus

 

Ha már letöltötted az Office 365 -öt…

Esetleg még nem érzed teljesen magabiztosnak a tudásod valamelyik programban, akkor lehetőséged van jelentkezni többféle MS Office tanfolyamra, akár magyar nyelven is (pl. online Excel tanfolyam, online Word tanfolyam vagy Power Point tanfolyam).